Ko smo mi? *The Adams family*

Published on 08/15,2019

Malo je onih koji nisu upoznati sa likovima ekscentrične porodice Adams, a još manje onih koji se bar na neki metaforičan način nisu poistovetili sa njima. Postali su oličenje čudnih i nesvakidašnjih porodičnih priča i neverovatnih situacija kroz koje porodice prolaze.

Ovaj blog je osmišljen upravo kao skup neobičnih poučnih porodičnih priča koje vam mogu pomoći kako u rešavanju kriznih situacija, problema, tako i u donošenju odluka, pronalaženju odgovora na pitanja sa kojima se svi pre ili kasnije susrećemo u svakodnevnom životu. Ako ništa drugo, onda može i da vam bude veselo šaljivo štivo za razbibrigu koje će vas podsetiti da negde tamo postoji još neka porodica koja poput vaše prolazi kroz izazovnu fazu.

Sve priče koje ćete naći na ovim stranama su bazirane na istitnitim događajima koji su radi anonimnosti junaka prilagođeni ili minimalno prerađeni, ali u svojoj osnovi apsolutna istina i ništa sem istine :) 

Ono što za početak mogu da vam kažem o Novoj porodici Adams je da je ona naizgled jedna obična porodica, izumirućeg srednjeg staleža. Glavna junakinja je devojka u svojim 30tim godinama koja je sa svojim mladim mužem u zadnje 2 godine dobila dvoje divne dece, dečaka i devojčicu, a sa njima i pregršt neverovatnih situacija i razvoja događaja koje nije mogla ni da zamisli. I kao što je ona svoje probleme rešavala pomoću iskustava drugih koji su već to prošli pre nje, tako će njena iskustva nadajmo se da pomognu nekima od vas.

U svakom slučaju, nadamo se da ćete uživati. 

The original Adams family 


Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me